Președintele Partidului Platfoma Demnitate, Andrei Năstase, a declarat la prezentarea angajamentelor viitorului bloc electoral ACUM că nu are nicio îndoială că ei vor fi cei care vor stabili din 2019 încolo ce se va întâmpla cu Republica Moldova. Potrivit lui, nu există o altă oțiune decât prezența masivă la alegeri în februarie 2019 și votul pentru libertate, normalitate și pentru un viitor prosper acasă. 

„Astăzi putem să câștigăm alegerile și să transformăm Moldova într-o țară liberă și prosperă în care drepturile și libertățile cetățenilor să fie fundamentul unei societăți sănătoase. Astăzi scriem istoria acestei națiuni”, a spus Andrei Năstase.

Liderul PPDA spune că echipele celor două partide sunt organizați și pregătite mai bine ca niciodată pentru confruntarea finală. Potrivit lui, au fost fraudate alegrile prezidențiale, iar astăzi Republica Moldova nu are președintele care și-l dorește. La fel, a fost invalidată voința chișinăuienilor, iar astăzi capitala Moldovei nu are primarul pe care și l-au dorit oamenii.

„Ce urmează? Sigur acest regim oligarhic și profund criminal care a luat cu de la sine putere Moldova în arendă nu va mai fi cel care hotărăște ce urmează. Iar orice încercare de a frauda alegerile parlamentare va fi taxată dur de lumea civilizată. Partenerii externi nu vor recunoaște un scrutin cu enorme intimidări ale opoziției, cu coruperea masivă a alegătorilor și implicarea justiției pentru a „corecta” rezultatele alegerilor în favoarea puterii. Unicul deznodământ pentru uzurpator va fi izolarea completă de Europa și Statele Unite ale Americii”, consideră politicianul.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!