/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Discursul lui Andrei Năstase la prezentarea angajamentelor ACUM: Nu am nicio îndoială că noi vom fi cei care vor stabili din 2019 încolo ce se va întâmpla cu țara noastră

missing
03 noiembrie 2018, ora 11:57

„Astăzi putem să câștigăm alegerile și să transformăm Moldova într-o țară liberă și prosperă în care drepturile și libertățile cetățenilor să fie fundamentul unei societăți sănătoase. Astăzi scriem istoria acestei națiuni”, a spus Andrei Năstase.

Liderul PPDA spune că echipele celor două partide sunt organizați și pregătite mai bine ca niciodată pentru confruntarea finală. Potrivit lui, au fost fraudate alegrile prezidențiale, iar astăzi Republica Moldova nu are președintele care și-l dorește. La fel, a fost invalidată voința chișinăuienilor, iar astăzi capitala Moldovei nu are primarul pe care și l-au dorit oamenii.

„Ce urmează? Sigur acest regim oligarhic și profund criminal care a luat cu de la sine putere Moldova în arendă nu va mai fi cel care hotărăște ce urmează. Iar orice încercare de a frauda alegerile parlamentare va fi taxată dur de lumea civilizată. Partenerii externi nu vor recunoaște un scrutin cu enorme intimidări ale opoziției, cu coruperea masivă a alegătorilor și implicarea justiției pentru a „corecta” rezultatele alegerilor în favoarea puterii. Unicul deznodământ pentru uzurpator va fi izolarea completă de Europa și Statele Unite ale Americii”, consideră politicianul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram