Dorian Bogașevschi, fostul șef al Asociației Obștești „Lăstăraș” rămâne în arest preventiv pentru un termen de 30 de zile. Potrivit Centrului Național Anticorupție, Curtea de Apel a respins demersul avocatului și a menţinut mandatul de arestare, pentru 30 de zile, emis pe numele fostului şef al AO "Lăstăraş". Astfel, acesta va rămâne în continuare în custodia Penitenciarului nr. 13.

Amintim că, Dorian Bogașevschi a fost reținut pe 25 octombrie curent, de către ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA). Acesta este suspectat că strângea ilegal de la părinții ai căror copii frecventează Grădinița nr. 199 din Chișinău sume de bani care variau între 1200 și 1400 de lei.

În cadrul perchezițiilor făcute la el acasă, la o școală privată și la o bază de odihnă pe care o deține suspectul, oamenii legii au depistat circa jumătate de milion de lei și zece automobile.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!