Consiliul Suprem al Magistraturii s-a întrunit marți în ședință. Potrivit ordinii de zi a acesteia, șase judecători, dintre care patru de la Curtea Supremă de Justiție au depus cerere de demisie.

Prima cerere de demisie examinată a fost a judecătorului Victoria Sanduța de la Judecătoria Chișinău, care și-a retras-o. Potrivit suplimentului urmează a fi examinate și cererile de demisie ale judecătorului Tatiana Vieru de la Curtea Supremă de Justiție, a judecătorului Dumitru Visternicean de la Curtea Supremă de Justiție, judecătorului Iulia Sîrcu de la Curtea Supremă de Justiție, a judecătorului Valeriu Doagă de la Curtea Supremă de Justiție și a judecătorului Ion Cojocari de la Judecătoria Comrat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!