Astăzi vom avea o zi răcoroasă, cu cer preponderent noros, dar fără precipitații. Maximele temperaturii aerului vor oscila între +10 și +15 grade Celsius, în funcție de regiunea țării.

NORD

Astfel, în raioanele Edineț, Briceni și Soroca, termometrele vor arăta cel mult + 10 grade, iar la Bălți și Rîbnița vor fi maxim + 11 grade.

CENTRU

La Ungheni și Orhei vor fi cel mult + 12 grade, iar la Dubăsari, maxim + 11 grade. Totodată, la Călărași, Chișinău și Tiraspol se va încălzi până la + 13 grade.

SUD

În partea de sud a țării va fi ceva mai cald. Aici termometrele vor arăta la amiază până la +15 grade la Cahul, Ceadîr-Lunga și Comrat, iar la Leova, Cimișlia și Ștefan Vodă vor fi maxim + 14 grade Celsius.

În următoarele zile, schimbări esențiale ale vremii nu se prevăd.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!