După ce Candu i-a recomandat lui Sandu să se prezinte la audierile comisiei de anchetă, promițând că el însuși va depune efortul necesar ca raportul să fie făcut public, lidera PAS îi transmite lui Candu să nu umble cu minciuna, dar să rezolve problemele cetățenilor.

„După ce a anulat alegerile din Chișinău, alegeri pe care le-a pierdut lamentabil, PD încearcă cu disperare să nu admită partidele de opoziție în campania pentru parlamentare. PD nu știe și nu poate câștiga alegerile în competiție corectă. În loc să umble cu minciuna, Candu ar trebui să rezolve problemele cetățenilor, care sunt tot mai multe anume din cauza regimului corupt și iresponsabil”, a spus Maia Sandu pentru TV8.

Amintim că, la o zi după ce lidera PAS a anunțat că a fost chemată la audieri de comisia de anchetă privind fundația Open Dialog și că ea cere ca audierile să fie publice, Candu a venit cu o reacție în care susține că astfel Maia Sandu încearcă să blocheze audierea.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!