Bilanțul morților în urma prăbușirii a două clădiri din orașul Marseille, situat în sudul Franței, a ajuns la cinci. Azi dimineața, corpul neînsuflețit al unui bărbat a fost scos dintre dărâmături. 

Între timp, căutările pentru găsirea altor potenţiale victime continuă, relatează Reuters.

Clădirile dărâmate se aflau pe lista imobilelor care urmau să fie renovate, iar locatarii au primit ordine de evacuare. La unul dintre blocuri începuseră lucrările de reparație, iar oamenii fuseseră mutați. Cu toate acestea, presa locală scrie că mai mulţi oameni fără adăpost stăteau acolo fără permisiune.

Procurorul general din Marsilia Xavier Tarabeux a declarat că cel puţin opt oameni ar putea fi îngropaţi sub grămezile de moloz.

Autorităţile au anunţat că efectuează verificări pentru a afla care a fost cauza prăbuşirii clădirilor.

Amintim că cele două clădiri s-au prăbușit luni dimineața.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!