Premierul Pavel Filip confirmă faptul că va fi organizată a doua ediție a Târgului de Crăciun din Chișinău. O decizie în acest sens urmează a fi luată azi, la ședința Executivului.

Astfel, potrivit primului ministru, ediția din acest an se va desfășura în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019.

Târgul de Crăciun de anul trecut s-a dovenit a fi o sărbătoare bine organizată. Peste cinci mii de copii s-au bucurat anul acesta. Dincolo de problemele cu care ne confruntăm trebuie să ne învățăm și să ne odihnim ca în Europa”, a declarat Filip, în debutul ședinței de la Guvern.

Amintim că, autoritățile municipale au început să pregătească teritoriul pentru Târgul de Crăciun pe strada 31 august, tronsonul cuprins între str. Alexandr Pușkin și str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

Vezi și: Organizarea ediției a II-a Târgului de Crăciun din Chișinău se ține în secret?! Teritoriul se pregătește, dar autoritățile nu știu nimic

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!