Poliția Capitalei este în căutarea a patru tinere, care sunt suspectate de furt dintr-un Centru Comercial din Chișinău.

Tinerele sunt bănuite că, pe 20 octombrie, când se aflau într-un butic dintr-un mall, au furat haine în valoare de 1600 de lei. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din magazin și acum, Poliția este în căutarea tinerelor.

Suspectele riscă să fie cercetate penal pentru furt, faptă care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 120 la 140 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

În acest sens, Poliția Capitalei solicită ajutor de a recunoaște persoanele implicate. Cei care dețin informații sunt rugați să relefoneze la numărul 068 888 821. Poliția garantează confidențialitatea surselor de informare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!