/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ce spune directoarea grădiniței în care un lucrător a fost prins cum strigă și lovește copiii

missing
09 noiembrie 2018, ora 11:47

„Este vorba de un ajutor de educator. E o femeie loială. Lucrează de mulți ani la noi în grădiniță. Are grijă de copii. Vocea ei este puternică. Eu lucrez permanent și nu am văzut să fie copiii maltratați sau abuzați fizic. Ea lucrează de vreo opt ani și este bravo. Este curată și gospodină. Nu am ce să spun cuvinte rele despre dumneaei”, spune Valentina Cebotariov directoarea grădiniței.

Șefa instituției a mai adăugat că în lumina celor întâmplate, dădaca va fi eliberată din funcție.

Amintim că, o mămică a cărui copil frecventează grădinița nr. 185 din sectorul Buiucani grupa „Soarele” a publicat o înregistrare audio în care se aude cum lucrătorii grădiniței au un comportament inadecvat față de copii. La copii se strigă, unii sunt loviți și jigniți. Femeia povestește că după ce copilul ei a început să frecventeze grădinița în cauză a început să se teamă, deși anterior avea o atitudine bună față de grădiniță. Înregistrarea făcută publică de mămică o puteți audia mai jos.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram