/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 646: Ordinul lui Zelenski și atac cu drone! SUA: Rusia va încerca să distrugă sistemul energetic ucrainean

/VIDEO/ EXCLUSIV. Declarațiile ajutorului de educator care ar fi surprinsă în înregistrarea audio dintr-o grădiniță din Capitală

09 noiembrie 2018, ora 12:52

Femeia mai spune că nu știe din ce cauză mama, care a publicat înregistrarea audio, este nemulțumită. Potrivit ei, fetița acesteia este foarte cuminte și se află în perioada de adaptare.

„Nu știu care e cauză, prima dată fetița nu mânca, eu am luat-o în brațe și am pus-o să mănânce. A doua zi a venit mămica și a spus că fata nu mai vrea la grădiniță că o puneți să mănânce”, a declarat femeia. Ea mai spune că mămica nu i-a spus nimic, iar copilul nu a fost la grădiniță de câteva zile.

Precizăm că pe marginea acestui caz direcția Educație Buiucani a inițiat o anchetă de serviciu, iar directoarea instituției a anunțat că femeia va fi concediată.

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram