Ajutorul de educator care ar fi fost surprinsă în timp ce striga și înjura copii de la grădinița nr. 185 din Buiucani, nu știe dacă în înregistrare este doar ea și nici nu recunoaște că ar fi vorbit urât cu copii. Ea spune că partea cu scăunele și-o amintește, dar de restul nu știe.

Femeia mai spune că nu știe din ce cauză mama, care a publicat înregistrarea audio, este nemulțumită. Potrivit ei, fetița acesteia este foarte cuminte și se află în perioada de adaptare.

„Nu știu care e cauză, prima dată fetița nu mânca, eu am luat-o în brațe și am pus-o să mănânce. A doua zi a venit mămica și a spus că fata nu mai vrea la grădiniță că o puneți să mănânce”, a declarat femeia. Ea mai spune că mămica nu i-a spus nimic, iar copilul nu a fost la grădiniță de câteva zile.

Precizăm că pe marginea acestui caz direcția Educație Buiucani a inițiat o anchetă de serviciu, iar directoarea instituției a anunțat că femeia va fi concediată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!