/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

A fost lansată campania de prevenire a consumului de droguri „Alege viața!”

missing
10 noiembrie 2018, ora 09:36

Asfel, vor fi create grupuri mixte formate din polițiști, asistenți sociali, medici, profesori, reprezentanți ai autorităților publice locale care vor organiza întruniri cu elevi și părinți în școli. De asemenea, în fiecare raion din țară vor fi organizate dezbateri publice cu tematica antidrog. Vor fi implementate activități de tip SafeNights, care vor promova campania în locurile de agrement din toată țara în perioada vacanțelor școlare și în zilele de odihnă, va fi promovată linia fierbinte a Direcției antidrog.

Campania „Alege viața!” este organizată de Inspectoratul General al Poliției, în parteneriat cu Asociația „Inițiativa Pozitivă”,  INODC Moldova, sub egida Comisiei Naționale Antidrog, Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor „Neovita”, cu suportul financiar al UNICEF Moldova din sursele Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram