/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

„Moldova Business Week 2018” va avea loc la finele lunii noiembrie

12 noiembrie 2018, ora 18:04

Potrivit reprezentanților Guvernului, la eveniment vor fi peste o mie de participanți parteneri de dezvoltare internaționali, reprezentanți ai instituţiilor statului, oameni de afaceri din Republica Moldova, precum și companii străine din circa 53 de state.

Subiectul a fost discutat astăzi, în cadrul unei ședințe de la Guvern.

„Moldova Business Week” este la cea de-a cincea ediție. Evenimentul va avea loc în perioada 2729 noiembrie.

Moldova Business Week este un eveniment organizat anual pentru promovarea imaginii țării în vederea atragerii investițiilor, intensificarea dialogului dintre sectorul public și privat, sporirea competitivității companiilor autohtone pentru diversificarea și sporirea capacităților de export.

Pentru a participa la eveniment, persoanele se pot înregistra pe pagina web – www.mbw.md , selectând inclusiv panelul de discuții la care doresc să participe.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram