Mamă și soție fericită și o interpretă împlinită pe plan profesional, așa se caracterizează acum Adriana Ochișanu. Spune că la vârsta ei de 40 de ani se simte mai bine ca niciodată și este mulțumită destinului pentru clipele fericite din viața ei și pentru lecțiile pe care le-a învățat în momentele mai grele prin care a trecut.

„2013 cred că a fost anul meu decisiv. Am luat-o de pe o nouă filă în viața mea. Mi-a fost foarte greu, recunosc, să lași totul, să începi totul de la zero. Aveam casă, familie, aveam un job, aveam prieteni și, într-o bună zi, toate chestiile acestea s-au spulberat. Viața mi le-a dat peste cap. Dar nu-mi pare rău deloc pentru decizia și alegerea mea pentru că orice lovitură este o lecție bine învățată”, s-a destăinuit Adriana Ochișanu la emisiunea „Iubește Viața”, cu Tatiana Granciuc, de la TV8.

Interpreta spune că, deși i-a fost greu, se mândrește cu faptul că a avut curajul să iasă dintr-o relație care, la un moment dat, a încetat să mai funcționeze și spune că orice femeie poate face la fel: „Nu trăiți niciodată viața cuiva, trăiți-o pe a voastră așa cum simțiți cu inima și cu sufletul”, spune Adriana Ochișanu.

Cântăreața a povestit despre actuala ei căsnicie și cum a fost cerută în căsătorie chiar în ziua de 14 februarie, de Ziua îndrăgostiților: „A venit cu un buchet imens de trandafiri și mi-a cerut mâna. Momentele acestea nu se uită niciodată”.

În același timp, interpreta spune că a reușit să depășească situațiile tensionate în relația cu fostul ei soț Corneliu Botgros și că, într-un final, au reușit să păstreze o relație amicală: „Avem o relație frumoasă de prietenie, am lăsat un loc de bună-ziua, asta contează. Ne creștem copilul împreună, ne bucurăm pentru orice succes pe care-l are Cristi. Am făcut împreună pasul spre împăcare”, povestește Adriana Ochișanu.

În cadrul emisiunii interpreta a depănat amintiri din copilărie și a povestit ce năzbâtii face fiica ei Mihaela, care are aproape doi ani, și cum se înțelege aceasta cu Cristi, fratele mai mare. Mai jos puteți viziona emisiunea în întregime.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!