/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ Adriana Ochișanu, despre noua ei căsnicie, cum a fost cerută în căsătorie de actualul soț și în ce relații se află cu Corneliu Botgros

missing
13 noiembrie 2018, ora 08:00

Mamă și soție fericită și o interpretă împlinită pe plan profesional, așa se caracterizează acum Adriana Ochișanu. Spune că la vârsta ei de 40 de ani se simte mai bine ca niciodată și este mulțumită destinului pentru clipele fericite din viața ei și pentru lecțiile pe care le-a învățat în momentele mai grele prin care a trecut.

„2013 cred că a fost anul meu decisiv. Am luat-o de pe o nouă filă în viața mea. Mi-a fost foarte greu, recunosc, să lași totul, să începi totul de la zero. Aveam casă, familie, aveam un job, aveam prieteni și, într-o bună zi, toate chestiile acestea s-au spulberat. Viața mi le-a dat peste cap. Dar nu-mi pare rău deloc pentru decizia și alegerea mea pentru că orice lovitură este o lecție bine învățată”, s-a destăinuit Adriana Ochișanu la emisiunea „Iubește Viața”, cu Tatiana Granciuc, de la TV8.

Interpreta spune că, deși i-a fost greu, se mândrește cu faptul că a avut curajul să iasă dintr-o relație care, la un moment dat, a încetat să mai funcționeze și spune că orice femeie poate face la fel: „Nu trăiți niciodată viața cuiva, trăiți-o pe a voastră așa cum simțiți cu inima și cu sufletul”, spune Adriana Ochișanu.

Cântăreața a povestit despre actuala ei căsnicie și cum a fost cerută în căsătorie chiar în ziua de 14 februarie, de Ziua îndrăgostiților: „A venit cu un buchet imens de trandafiri și mi-a cerut mâna. Momentele acestea nu se uită niciodată”.

În același timp, interpreta spune că a reușit să depășească situațiile tensionate în relația cu fostul ei soț Corneliu Botgros și că, într-un final, au reușit să păstreze o relație amicală: „Avem o relație frumoasă de prietenie, am lăsat un loc de bună-ziua, asta contează. Ne creștem copilul împreună, ne bucurăm pentru orice succes pe care-l are Cristi. Am făcut împreună pasul spre împăcare”, povestește Adriana Ochișanu.

În cadrul emisiunii interpreta a depănat amintiri din copilărie și a povestit ce năzbâtii face fiica ei Mihaela, care are aproape doi ani, și cum se înțelege aceasta cu Cristi, fratele mai mare. Mai jos puteți viziona emisiunea în întregime.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram