/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Detalii noi în cazul polițistului găsit fără suflare în sectorul Râșcani al Capitalei

missing
16 noiembrie 2018, ora 18:08

Corpul bărbatului a fost depistat în această pădure, din întâmplare de către un trecător, care a anunțat serviciul 112. Cercetările preliminare la fața locului arată că acesta s-ar fi împușcat în cap din arma personală pe care o deținea legal”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

În urma examinării de către medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate pe suprafața corpului, dar a fost depistată o plagă prin împușcătură în regiunea capului, în urma la ce a și survenit decesul bărbatului. Versiunea la moment care se examinează de către poliție este că bărbatul și-a pus capăt zilelor”, Natalia Stati, ofițer de presă, dir. de poliției mun. Chișinău.

Polițistul a activat în cadrul INP timp de aproape 27 de ani. În tot acest timp al nu a avut niciodată conflicte la locul de muncă.

„Activa în cadrul Inspectoratului National de Patrulare din anul 1992 până în prezent. Totodată inspectoratul Național de Patrulare menționează că bărbatul pe parcursul activității sale nu a avut nicio sancțiune disciplinară”, Alina Bunghez, ofițer de presă INP.

Deocamdată, nu se cunosc motivele care l-ar fi determinat pe omul legii să-și pună capăt zilelor. Acesta era bărbat căsătorit și avea doi copii. Cazul este cercetat de Inspectoratul de Poliție Râșcani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram