/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Președintele Uniunii Avocaților din Moldova este învinuit de escrocherie. Procuratura Anticorupție i-a deschis dosar

17 noiembrie 2018, ora 08:55

Potrivit anticorupție.md, într-un răspuns semnat de către șeful Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, la solicitarea unui membru al Consiliului Avocaților, se menționează că lui Ploșniță i-a fost înaintată învinuirea la 8 octombrie 2018.

Victor Panțâru, membru al Consiliului Uniunii Avocaților, a spus că a încercat să propună pe ordinea de zi a ședinței Consiliului din 16 noiembrie problema integrității lui Emanoil Ploșniță, însă nu a reușit. „Cu două zile înainte de ședința Consiliului, am făcut un demers în acest sens la Secretariatul Uniunii Avocaților, dar nu a fost admisă problema lui Ploșniță. Am încercat să propun problema respectivă pe ordinea de zi la ședința de astăzi a consiliului, la care au fost prezenți 10 din cei 13 membri ai Consiliului. Șapte dintre ei au votat pentru, dar Emanoil Ploșniță a declarat că acest număr nu reprezintă majoritatea”, a precizat apărătorul.

Solicitat anticoruptie.md, Emanoil Ploșniță a refuzat să facă declarații: „Adresați-vă la Procuratura Anticorupție”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram