externe

Un bărbat a fost lovit mortal de un avion ce decola de pe aeroportul Sheremetyevo

21 noiembrie 2018, ora 19:19
Distribuie:

Bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost identificat ca fiind Albert Yepremyan. El urma să fie deportat din Spania în Armenia, cu escală în Moscova. Potrivit Mash, în timpul zborului din Madrid spre Moscova, bărbatul ar fi atacat un membru al echipajului.

Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit abia după decolarea avionului de pe cursa Moscova – Atena, la ora 20:10.

În urma impactului mortal zborul nu a fost reținut deoarece nu se știa despre decesul bărbatului. După aterizarea în Atena, cei responsabili au găsit urme bilogice pe roțile avionului și au sesizat că avionul ar fi suferit daune asupra fuzelajului.

Comitetul de investigații din Rusia a deschis o cauză penală pentru încălcărea regulilor privind securitatea transporturilor, care prin neglijență a dus la decesul unei persoane. În timpul investigațiilor pista unde s-a întâmplat accidentul a fost închisă, opt zboruri fiind amânate. Deși nu s-a anunțat avionul cărei companii a fost implicat în accident, potrivit orarurilor zborurilor de pe site-ul oficial al aeroportului Sheremetyevo, aceasta este „Aeroflot”.

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram