/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat din Chișinău a încercat să „vândă” o licența de avocat cu 4000 de euro

missing
21 noiembrie 2018, ora 09:11

Un bărbat din Chișinău a încercat să „vândă” o licența de avocat cu 4000 de euro. Mai exact, acesta ar fi pretins şi primit banii de la o persoană ca să o ajute să obţină această licenţa. 

Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi pretins banii sub pretextul că ar putea influenta membrii Comisiei de licențiere a profesiei de avocat să evalueze la un nivel înalt cunoștințele candidatului şi să-i elibereze licența de avocat.

Suspectul a fost reţinut de ofiţerii CNA şi procurorii anticorupție.  Lui i se incriminează infracţiunea de trafic de influenţă. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei.

Procuratura Anticorupţiei conduce urmărirea penală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram