Accident grav cu implicarea a două mașini la Telenești. Trei persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme, iar un bărbat a fost internat în secția de reanimare. Incidentul a avut loc astăzi, 22 noiembrie, în jurul orei 10:20 minute.

Potrivi ofițerei de presă a IP Telenești, Diana Maxim, „Șoferul automobilului de model Mitsubishi a pierdut controlul asupra volanului, a derapat și a intrat pe banda de sens opus. În același timp o ambulanță se deplasa la o chemare în Budăi.”

În urma impactului rutier șoferul de la automobilul de model Mitsubishi, șoferul ambulanței, medicul și felcerul au fost traumați. Ulterior, aceștia au fost transportați la spitalul Raional Telenești.

Oamenii legii au stabilit că, automobilul Mitsubishi era echipat doar cu două pneuri de iarnă, acelea fiind din spate, iar celelalte din față erau dotate cu pneuri de vară.

Acesta ar fi un motiv pentru care a și pierdut controlul asupra volanului”, mai spune ofițera de presă.

Deocamdată nu se cunoaște starea de sănătate a celor trei persoane din ambulanță.

Polițiștii urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului și vor lua o decizie asupra șoferului care se face vinovat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!