/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

După exemplul lui Ilan Șor, și Igor Dodon organizează concerte în Diaspora

missing
25 noiembrie 2018, ora 11:28

Șeful statului spune că la Sankt Petersburg va discuta în cadrul întâlnirii despre problemele cu care se confruntă moldovenii în Federația Rusă și despre politica internă și externă a Republicii Moldova.

Și primarul de la Orhei, Ilan Șor, organizează concerte, doar că pentru cetățenii moldoveni aflați în Italia. Concertele pe care le-a organizat Partidul Șor în orașele italiene Torino și Veneția au fost însoțite de proteste din partea reprezentanților Diasporei.

Deși anterior Partidul Șor a anunțat că va organiza pe 25 noiembrie un concert la Bologna, nu am mai găsit această informație nici pe pagina web a partidului, nici pe pagina de Facebook. Reprezentanți din Diaspora susțin că acest concert a fost anulat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram