Președintele Igor Dodon a anunțat că va avea astăzi o întâlnire cu cetățenii moldovenii aflați în Sankt Petersburg. Ieri, șeful statului s-a întâlnit cu moldovenii care trăiesc și lucrează în regiunea Moscovei. Ambele întâlniri se încheie cu concerte susținute de interpreți moldoveni.

Șeful statului spune că la Sankt Petersburg va discuta în cadrul întâlnirii despre problemele cu care se confruntă moldovenii în Federația Rusă și despre politica internă și externă a Republicii Moldova.

Și primarul de la Orhei, Ilan Șor, organizează concerte, doar că pentru cetățenii moldoveni aflați în Italia. Concertele pe care le-a organizat Partidul Șor în orașele italiene Torino și Veneția au fost însoțite de proteste din partea reprezentanților Diasporei.

Deși anterior Partidul Șor a anunțat că va organiza pe 25 noiembrie un concert la Bologna, nu am mai găsit această informație nici pe pagina web a partidului, nici pe pagina de Facebook. Reprezentanți din Diaspora susțin că acest concert a fost anulat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!