/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Republica Moldova va încheia un nou acord bilateral cu Marea Britanie. Ce se menționează în document

missing
28 noiembrie 2018, ora 11:37

Potrivit Parlamentului, acordul va asigura continuitatea relațiilor dintre țara noastră și Marea Britanie, va dezvolta parteneriatul politic bilateral, va consolida cooperarea economică și comercială, va crea condiții optime de cooperare în domenii de interes reciproc.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va asigura și va monitoriza desfășurarea procesului de negocieri. Totodată, urmează a fi creat un grup de negociatori, din componența căruia vor face parte reprezentanți ai ministerelor și ai altor instituții, în funcție de capitolele negociate.

Acordul urmează a fi negociat în limba engleză. După semnarea acestuia, Parlamentul urmează să-l confirme.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram