/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Cum a răspuns ministrul rus de Externe la interdicția impusă de Ucraina bărbaților ruși

missing
30 noiembrie 2018, ora 14:02

“În ceea ce privește Ucraina, și cel mai important, nu atât de mult statul, cât Petro Poroșenko, care este la cârma statului, este înfricoșător să vorbim despre o reacție în oglindă”, a spus ea.

Potrivit lui Zakharova, “dacă cineva încearcă să repete în oglindă ceea ce se întâmplă acum la Kiev, acest lucru poate duce la un fel de nebunie, dar dacă vorbim despre scale naționale, atunci pur și simplu la un colaps”.

În dimineața zilei de 30 noiembrie, șeful Serviciului Ucrainean deFrontieră, Peter Tsigikal, a declarat că cetățenilor de sex masculin, cetățeni ai Rusiei, cu vârste între 16 și 60 de ani nu li se permite să intre în țară. Interdicția, a precizat Serviciul Frontierei de Stat, va acționa până la sfârșitul legii marțiale, adică până la 26 decembrie. Excepții vor fi făcute pentru rușii care vizitează Ucraina pentru o înmormântare sau în scopuri umanitare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram