Preşedintele SUA, Donald Trump, a confirmat joi, 30 noiembrie după-amiază că nu se va întâlni cu omologul său rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Argentina, din cauza incidentului ruso-ucrainean din Marea Neagră, scrie Mediafax.

Dat fiind că navele şi militarii nu au fost returnaţi Ucrainei de către Rusia, am decis că ar fi bine pentru toate părţile implicate să anulez întrevederea programată iniţial în Argentina cu preşedintele Vladimir Putin. Aştept un nou summit semnificativ imediat după ce situaţia se va rezolva!“, a declarat Donald Trump prin Twitter.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, va avea timp suplimentar pentru “întâlniri utile” la summitul G20 dacă omologul său american, Donald Trump, a anulat întrevederea bilaterală, a comunicat joi seară Kremlinul, subliniind că Washingtonul nu a înştiinţat oficial Moscova despre această decizie.

Ne îndreptăm spre Argentina. Până acum, am văzut doar mesajul pe Twitter şi relatările presei” despre anularea întrevederii.
Nu avem informaţii oficiale“, a declarat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Rusiei.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat joi, 29 noiembrie după-amiază că nu se va întâlni cu omologul său rus, Vladimir Putin, la summitul G20 din Argentina, din cauza incidentului ruso-ucrainean din Marea Neagră. Acesta a anunțat la data de 28 noiembrie că probabil va anula întrevederea pe care ar fi trebuit să o aibă cu Vladimir Putin la summitul G20, pe fondul escaladării tensiunilor între Rusia şi Ucraina.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!