/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO. VIDEO/ Accident grav în Hong Kong. Cinci persoane au decedat, iar alte 32 au fost rănite

missing
30 noiembrie 2018, ora 11:55

Accidentul a distrus jumătatea din spatele taxiului şi a smuls partea din faţă a autocarului.

Credem că taxiul a rămas în pană şi s-a oprit pe banda stângă. Circa 40 de minute mai târziu, autocarul l-a lovit din spate“, a declarat responsabilul poliţiei din Hong Hong, Yip Siu-ming.

Şoferul autocarului a pierdut controlul asupra volanului. Ulterior, a lovit balustrada din dreapta, apoi cea din stânga. Loviturile au fost atât de puternice încât trei pasageri au fost aruncaţi din autocar. Șoferul de 62 de ani a fost, de asemenea, a fost grav rănit.

În urma impactului, conducătorul taxiului, doi bărbaţi şi două femei au decedat.

Yip Siu-ming a mai informat că anchetatorii trebuie să verifice dacă şoferul autocarului, care lucra de 10 ore, nu era obosit sau dacă se afla sau nu sub influenţa alcoolului.

Evident că şoferul nu a văzut taxiul în pană pe şosea“, a declarat Yip Siu-ming, precizând că şoferul trebuia să lucreze între orele 19.00 şi 07.00.

Accidentul s-a produs pe Insula Tsing Yi, pe una dintre autostrăzile care uneşte aeroportul internaţional, situat pe Insula Lantau, cu Peninsula Kowloon şi Insula Hong Kong.

Foto: twitter/ China News

Foto: twitter/ Curtis S. Chin

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram