Europarlamentara Danuta Hübner afirmă că termenul limită de 29 martie 2019, a ieșirii Regatului Unit din Uniunea Europeană (UE), ar putea fi extins.

Într-un interviu acordat emisiunii Hardtalk de la BBC, Hübner spune că la moment Marea Britanie trece printr-o criză politică și indecizia acesteia face negocierile dificile, iar nehotărârea Marii Britanii ar „da bătăi de cap” Europei.

Hübner mai spune că, în condițiile în care Theresa May insista convingător asupra termenului limită de 29 martie, este greu de imaginat că aceasta își va permite să-și schimbe poziția. Cu toate acestea, Marea Britanie se arată indecisă și UE este deschisă să-i mai ofere timp în cazul în care aceasta va solicita oficial.

Pe data de 11 decembrie 2018, Casa Comunelor urmează să voteze aprobarea retragerii din UE, dar conform BBC, guvernul ezită să decidă asupra unei hotărâri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!