O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un avion s-a prăbușit într-o clădire din Florida. În clădire se afla un centru de terapie pentru copiii cu autism, scrie Digi24.

La bordul avionului se aflau doar pilotul și un pasager. Ambii au murit în incidentul care a avut loc la scurt timp după ce aparatul de zbor a decolat de pe aeroportul din Fort Lauderdale, duminică dimineața, 2 decembrie.

Potrivit CBS, pilotul Eladio Marquez a declarat stare de urgență la câteva secunde după ce a decolat de pe pistă și a raportat turnului de control un incendiu la motorul aeronavei.

Al doilea bărbat aflat la bord era un fost student al pilotului, de la academia de zbor.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere se vede cum avionul lovește asfaltul, apoi intră direct în clădire și ia foc. La momentul accidentului, în centrul pentru autism se aflau mai mulți copii și terapeuți, însă cu toții au scăpat cu viață.

Un singur terapeut a suferit răni minore, în timp ce îi ajuta pe copii să iasă din clădire.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!