/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și un copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Bugetarii pot cere informații la telefon despre modul în care li se va calcula salariul, după modificarea legislației

06 decembrie 2018, ora 14:26

Numărul de telefon este 0 8000 15 25, tasta 6, și este funcțional de ieri, 5 decembrie.

Angajații bugetari vor putea solicita explicații privind modalitatea de calculare a salariului lor începând cu luna decembrie 2018.

De asemenea, pe parcursul lunii decembrie, toate unitățile bugetare din țară vor beneficia, conform unui orar stabilit, de suport metodologic și informativ la calcularea corectă a salariului, conform noii Legi a salarizării, potrivit reprezentanților Ministerului Finanțelor.

Legea salarizării unice în sectorul bugetar a fost pusă în aplicare de la întâi decembrie și presupune un salariu constituit din partea fixă (1500 lei) și partea variabilă. Partea variabilă va depinde de performanțele angajatului și aspectele specifice ale muncii, menționează angajații Ministerul Finanțelor într-un comunicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram