/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mold-Street: 15 donatori ai Partidului Şor vor fi verificaţi de Fisc

07 decembrie 2018, ora 17:08

Conform datelor prezentate într-un raport al CEC, în decursul primului semestru al anului 2018, Partidul Politic „Șor” (condus de primarul de Orhei, Ilan Şor, ce a fost condamnat de prima instanţă la 7,5 ani de închisoare în unul dintre dosarele ce vizează dispariția banilor de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank) a primit donații ce depășesc suma de 75.000 de lei de la 15 persoane fizice.

În consecinţă Comisia Electorală Centrală a decis că “va înainta Serviciului Fiscal de Stat de pe lângă Ministerul Finanțelor un demers privind verificarea provenienței sursei de venit a donațiilor respective, cu precizarea dacă suma donată reiese din suma venitului impozabil obținut de donator în anul pentru care se face raportarea”.

Citiți continuarea pe Mold-Street.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram