Fundașul selecţionatei Moldovei, Alexandru Epureanu, a fost desemnat, a cincea oară, cel mai bun jucător al anului 2018. Fotbalistul a mai deținut acest titlu în anii 2007, 2009, 2010 și 2012. Tot el a primit titlul de cel mai bun fundaș al anului. În fotbalul feminin, cea mai bună jucătoare a fost desemnată Anastasia Toma, membră a selecționatei feminine a Moldovei.

Totodată, Alexei Koșelev a fost numit cel mai bun portar, Artur Ionița – cel mai bun mijlocaș, Radu Gînsari – cel mai bun atacant, iar premiul pentru cel mai bun golgheter al Campionatului Moldovei, ediţia 2018, i-a revenit lui Vladimir Ambros de la Petrocub-Hîncești.

Cel mai frumos gol al anului a fost marcat de Sergiu Istrati de la Sfîntul Gheorghe Suruceni pentru golul marcat în poarta echipei Sheriff. Tehnicianul echipei Petrocub-Hîncești, Lilian Popescu, a devenit cel mai bun antrenor al anului 2018, iar cel mai bun arbitru al anului 2018 a fost desemnat Piotr Stoianov.

Titlurile au fost anunțate în cadrul Galei laureaților fotbalului moldovenesc 2018.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!