Doar pe parcursul nopții trecute oamenii legii au depistat 13 șoferi în stare de ebrietate la volan.

Potrivit inspectorilor de patrulare, unul dintre șoferi ar fi accelerat intenționat în direcția polițistului chiar în momentul când acesta se apropia de automobil. Șoferul a fugit de la locul faptei și se deplasându-se cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a inversat de câteva ori.

Inspectorii au solicitat intervenția serviciilor de descarcerare și medicale. S-a stabilit că la volanul mașinii se afla un șofer în vârstă de 48 de ani, iar pe bancheta din spate era un bărbat de 28 de ani, ambii fiind în stare de ebrierate avansată.

Un alt șofer a fost oprit după ce oamenii legii au observat că automobilul acestuia se deplasa haotic pe drum. La volanul mașinii se afla un bărbat în stare de ebrietate. Totodată, ofițerii de patrulare au observat în automobilul bărbatului, pe bancheta din spate, o armă de foc cu țeavă lisă de model neidentificat, fără acte legale. Pentru acțiunile lor, bărbații riscă să fie trași la raspundere penală conform legislației în vigoare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!