/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

O minoră și un bărbat de 30 de ani au dispărut. Autoritățile cer ajutorul cetățenilor

missing
08 decembrie 2018, ora 08:04

Autoritățile din regiune au declarat că pe data de 4 decembrie, minora a părăsit școala internat unde este elevă, înainte de terminarea orelor.

Conform autorităților, minora care arată de aproximativ 14-15 ani, are următoarele semne: construcție medie, 160 cm înălțime, față palidă, păr brun ondulat, ochi căprui, nas drept, fața rotundă și sprâncene drepte.

De asemenea, autoritățile din Bender sunt în căutarea cetățeanului Vasile Iurie Ostapenko în vârstă de 30 de ani. Dispariția bărbatului a fost anunțată de o bătrână din satul Glinka, raionul Briceni, bărbatul fiind nepotul bătrânei. Bărbatul ar fi dispărut la începutul lunii noiembrie când a plecat de acasă, fără a se mai întoarce.

Conform autorităților, acest cetățean suferă de schizofrenie și de abuz de alcool. Semnele de identificare a bărbatului cu înălțimea de 180 cm, sunt: față ovală, fruntea dreaptă, sprâncenele drepte, ochii căprui, nasul mediu drept, bărbia proeminentă și părul brun drept, scurtat. Purta o pălărie neagră, o jachetă gri, cu dungi albe pe mâneci și un rucsac roșu. De asemenea, pe antebrațul mâinii stângi, bărbatul are cicatrici multiple din tăieturi și litere tatuate pe degetul mijlociu al mâinii.

Oamenii legii din Bender cer cetățenilor care dispun sau vor dispune de informații în legătură cu minora și bărbatul dispăruți, să cheme poliția apelând 102, în orice oraș din Transnistria, sau 0 (552) 4-33-22 și 2 77-57 în Bender, precum și pe linia de asistență a Ministerului Afacerilor Interne din Transnistria – 0 (533) 8-15-29.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram