/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

PLDM va participa alături de blocul ACUM la alegerile parlamentare. PAS: Salutăm decizia Consiliului PLDM

missing
09 decembrie 2018, ora 16:40

Partidul Liberal Democrat va participă alături de blocul ACUM la următoarele alegeri parlamentare programate pentru 24 februarie 2019. Decizia a fost luată în cadrul Consiliului Politic al formațiunii, care a avut loc astăzi. Partidul Acțiune și Solidaritate salută decizia PLDM.

Contactat de TV8, președintele Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, a declarat că urmează să discute cu reprezentanții blocului ACUM, format de Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma Demnitate și Adevăr, pentru a stabili participarea atât pe lista electorală, cât și în circumscripții. „Acum sunt niște oferte, le vom mai discuta pe urmă, dar aceasta este decizia care a fost adoptată”, a menționat liderul PLDM.

Tudor Deliu spune că nu s-a ajuns deocamdată la discuții despre câți membri de pe listele liberal-democraților vor candida și unde anume.

Liderul PLDM spune că deocamndată nu a decis dacă va candida la următoarele alegeri.

„Salutăm decizia Consiliului PLDM care vine să consolideze unitatea forțelor prodemocratice, antioligarhice în lupta împotriva regimului Plahotniuc-Dodon. Împreună vom reuși să creștem veniturile, să reducem corupția și să oferim oamenilor încrederea în ziua de mâine în cadrul marii familii europene”, scrie pe pagina Partidului Acțiune și Solidaritate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram