/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Reacția lui Valeriu Munteanu la decizia PLDM de a merge la alegeri împreună cu blocul ACUM: „Urmează încă un pas”

09 decembrie 2018, ora 17:37

Vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, a reacționat la anunțul Partidului Liberal Democrat de a participa împreună cu blocul ACUM la următoarele alegeri parlamentare. „Urmează încă un pas”, a scris Valeriu Munteanu pe o rețea de socializare.

„Un pas mic pentru un PLDM responsabil, un pas mare pentru oprirea binomului Plahotniuc-Dodon și restabilirea democrației și a statului de drept în RM, pavăză pentru drumul nostru către Unirea Basarabiei cu România. Urmează încă un pas”, a scris liberalul.

PLDM a decis astăzi, în cadrul Consiliului Politic al formațiunii, că va participa împreună cu blocul ACUM, format din Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platfoma Demnitate și Adevăr, la următoarele alegeri parlamentare din februarie 2018.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram