/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Dodon, despre a cincea sa suspendare: După alegerile parlamentare, toate aceste legi vor fi anulate

10 decembrie 2018, ora 12:43

„Curtea Constituțională din nou a luat decizia de a transmite speakerului parlamentului și/sau premierului dreptul de a semna câteva legi, după ce eu am refuzat să semnez un pachet de legi antipopulare, adoptate de către majoritatea parlamentară care pleacă. Eu nu voi ceda în niciuna din aceste chestiuni și sunt sigur că poporul Moldovei mă va susține în acest caz. După alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, toate aceste legi vor fi anulate. Va fi formată și o nouă componență a Curții Constituționale”, a scris șeful statului pe pagina sa de facebook.

Precizăm că legile pe care Igor Dodon a refuzat să le promulge sunt: noul Cod al audiovizualului, legea privind transmiterea terenului fostului Stadion Republican pentru Ambasada SUA, legea privind sărbătorirea pe 9 Mai a Zilei Europei și două legi cu privire la Inspectoratul General de Carabineri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram