Cea mai mare dioramă feroviară din Republica Moldova se închide. Autorii proiectului au anunțat că expoziția se închide la 31 decembrie 2018 deoarece nu pot acoperi costurile de chirie a spațiului pentru ca diorama să fie expusă publicului larg. Diorama cu trenuri, poduri, clădiri și munți acoperiți de copaci, toate în miniatură, se întind pe o suprafață de 70 de metri pătrați și poate fi admirată pe strada Vadul lui Vodă 21/1 în clădirea unui agent economic.

Pentru realizarea proiectului au fost cheltuiți câteva zeci de mii de euro și au muncit șase tineri din Chișinău cot la cot cu autoarea proiectului și un inginer. Mai jos câteva imagini din cadrul dioramei:

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!