/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Saci cu haine „de brand”, găsiți de vameși, în mașina unui bărbat din Vulcănești. Marfa valorează circa 100 de mii de lei

missing
10 decembrie 2018, ora 16:07

Angajații Serviciului Vamal au găsit în mașina unui bărbat din Vulcănești câțiva saci cu haine și încălțăminte, cu marcajele unor branduri renumite. Vameșii suspectează că hainele și încălțămintea sunt contrafăcute. 

„Reținerea a avut loc în apropiere de localitatea Gradiște din raionul Cimișlia, după ce echipele mobile au oprit pentru verificări autoturismul despre care dețineau informații că ar fi implicat în trafic ilicit de mărfuri”, informează Serviciul Vamal, într-un comunicat.

Potrivit primelor evaluări, valoarea loturilor se cifrează la aproximativ 100.000 lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii provenienței bunurilor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Cazul urmează a fi examinat și prin prisma stabilirii unor eventuale încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram