Angajații Serviciului Vamal au găsit în mașina unui bărbat din Vulcănești câțiva saci cu haine și încălțăminte, cu marcajele unor branduri renumite. Vameșii suspectează că hainele și încălțămintea sunt contrafăcute. 

„Reținerea a avut loc în apropiere de localitatea Gradiște din raionul Cimișlia, după ce echipele mobile au oprit pentru verificări autoturismul despre care dețineau informații că ar fi implicat în trafic ilicit de mărfuri”, informează Serviciul Vamal, într-un comunicat.

Potrivit primelor evaluări, valoarea loturilor se cifrează la aproximativ 100.000 lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii provenienței bunurilor și aplicării sancțiunilor prevăzute de legislația în vigoare.

Cazul urmează a fi examinat și prin prisma stabilirii unor eventuale încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!