Săptămâna aceasta vremea se răcește din nou, mai ales în partea de nord a țării, unde se așteaptă valori termice negative și noaptea, și ziua. Tot în localitățile din partea de nord a țării se așteaptă să ningă câteva zile la rând, către mijlocul săptămânii.

La noapte, valorile termice ale aerului vor coborî până la -1…-3 grade Celsius, iar mâine, 13 decembrie, se va încălzi până la +3… +5 grade. Cerul va fi preponderent noros, iar precipitații nu se prevăd.

Miercuri noaptea se va răci până la -3… -5 grade, iar ziua se va încălzi maxim până la +3… +5 grade. Cerul va fi doar parțial acoperit de nori și nu se prevăd precipitații.

Joi, la nord, se așteaptă să ningă slab. În centru și la sud cerul va fi doar parțial noros. Noaptea vom avea minie de până la -3… -5 grade, iar ziua, maxime de până la +3… +5 grade.

Vineri se mai răcește puțin și sunt șanse să ningă slab și la nord, și în centrul țării. Noaptea temperaturile vor coborî până la -5… -7 grade, iar ziua, vor crește până la +0…+2 grade.

În zilele de weekend, temperaturile aerului vor fi similare celor de vineri, iar în partea de nord a țării sunt prognozate precipitații sub formă de ninsoare și lapoviță.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!