Accidentul tragic de pe strada Ciuflea din Capitală, în care și-au pierdut viața doi tineri, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Din imagini se vede cum mașina circula cu viteză excesivă, iar după ce a trecut de intersecție, s-a izbit într-un pilon pentru electricitate. Alți doi pasageri au ajuns la spital, dintre care unul se zbate între viață și moarte.

Impactul a fost atât de violent încât șoferul automobilului, un tânăr de 20 de ani a murit pe loc. S-a stins din viață și pasagera care se afla alături, o fată de 21 de ani. Ambele victime erau originare din raionul Anenii Noi. Alți doi tineri au ajuns la spital. Unul dintre ei s-a ales cu leziuni neînsemnate, iar altul se află și acum în stare extrem de gravă.

Pacientul în vârstă de 21 de ani rămâne în continuare internat în secția reanimare. Starea lui de sănătate este extrem de gravă”, Cristina Gorea, Serviciul de presă, spitalul de urgență.

Accidentul a avut loc pe strada Ciuflea din capitală. Potrivit poliției, șoferul s-ar fi aflat în stare de ebrietate. La fața locului au intervenit și specialiștii de la descarcerare. Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru a stabili toate circumstanțele producerii impactului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!