Partidul Acțiune și Solidaritate salută decizia lui Valeriu Muntean de a-și declara susținerea pentru viitorul bloc ACUM.

„De la constituirea sa, ACUM a venit cu un mesaj de unitate pentru toți cei care împărtășesc valorile democrației, statului de drept și luptei antioligarhice. Salutăm decizia domnului Valeriu Munteanu de a-și declara susținerea pentru viitorul bloc ACUM și de a contribui la consolidarea forțelor sănătoase anti-regim. Unitatea dreptei autentic pro-europene este crucială în acest moment”, se arată într-o scurtă declarație PAS.

Amintim că, Valeriu Munteanu a anunțat astăzi, 11 decembrie, că a decis să plece din PL din motiv că formațiunea a refuzat să meargă în alegerile parlamentare din februarie alături de viitorul bloc electoral ACUM. Deși oficial liberalii încă nu anunțat vreo decizie în acest sens, Valeriu Munteanu spune că hotărârea a fost luată deja, dar încă nu a fost anunțată. Între timp, partidul liberal a venit cu o reacție în care afirmă că declarațiile lui Munteanu sunt false și denigratoare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!