Judecătorul CC, Igor Dolea, care și-a prezentat din funcție în ziua de luni, a avut în 2017 un salariu de aproximativ 249 de mii de lei de la Curtea Constituțională. Dolea a mai avut un salariu de puțin peste 57 de mii de lei de la Universitatea de Stat și a primit aproximativ 15 mii de lei sub formă de onorariu de la Consiliul Național pentru Acreditare și Atestare și Institutul de Reforme Penale.

Potrivit declarației de avere, Dolea deține nouă terenuri cu o suprafață de 3,54 de hectare, patru case de locuit primite moștenire în 2001, o altă casă de locuit cu o suprafață de 61 de metri pătrați cumpărată în 1995 contra a 187 de mii de lei și o alta de 80 de metri pătrați, pe care o deține din 2011 și care ar fi costat 962.940 de lei.

În același timp, judecătorul deține două conturi bancare cu peste 10 mii de euro și puțin peste opt mii de dolari.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!