Un microbuz care era parcat în curtea unui bloc de locuit de pe bulevardul Moscova din sectorul Rîșcani al capitalei a luat foc. Incendiul a izbucnit în acestă după-amiază.

La fața locului a intervenit o echipă de pompieri.

UPDATE: Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, apelul la 112 a parvenit la ora 13:49: „Ajunși la fața locului, pompierii și salvatorii au stabilit că arde un autovehicul de marcă Volkswagen. Incendiul a fost localizat la ora 13:59. Nimeni nu a avut de suferit”, a spus reprezentanta IGSU.

La locul incendiului a venit și Poliția, care a stabilit că mașina aparține unui bărbat în vârstă de 75 de ani: „Preliminar, cauza producerii incendiului ar fi un scurtcircuit”, a declarat pentru TV8, Natalia Stati, ofițeră de presă a Direcției de Poliție Chișinău.

Toate circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de oamenii legii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!