Fostul procuror general Corneliu Gurin a fost numit judecător la Curtea Constituțională acum câteva minute. Ultima sa apariție în public a fost în luna decembrie 2016, când a fost desemnat rege al unui bal organizat de un local din Capitală. Atunci jurnaliștii scriau că Gurin a primit drept premiu o noapte pentru două persoane în apartamentul prezidențial de la hotelul Nobil, despre care se spune că i-ar aparține lui Vlad Plahotniuc, și o plimbare cu un automobil Jaguar.

Potrivit anticorupție.md, clubul de sport al cărui invitat a fost Corneliu Gurin aparține unui partener de afaceri al lui Veaceslav Platon, iar coroana de rege i-a fost pusă pe cap fostului procuror de o ex-administratoare a companiilor lui Vlad Plahotniuc.

Amintim că, Gurin a fost Procuror General al Republicii Moldova între 18 aprilie 2013 și 1 martie 2016.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!