Șeful statului informează că a fost deschis un call center special pentru moldovenii aflați în Rusia, precum și pentru cei care se află în Moldova și care au interdicție de intrare pe teritoriul Federației Ruse. Apelând la numerele de telefon de mai jos, aceștia vor putea afla dacă au careva încălcări ale legislației migraționale sau dacă beneficiază de cea de-a două etapă de amnistie și alte informații care-i interesează la acest subiect.

Pentru apelurile din Rusia:
– 8 800 707 0044;
– 8 495 123 3944

Pentru apelurile din Moldova:

+ 7 800 707 0044;
+ 7 495 123 3944

Amintim că Dodon a anunțat că interdicția de a intra pe teritoriul Federației Ruse, impusă moldovenilor care au încălcat legislația migrațională din Rusia, va fi anulată în cazul dacă ei vor părăsi teritoriul Rusiei nu mai târziu de 1 februarie 2019 și vor reveni pe teritoriul Federației Ruse nu mai devreme de 15 martie 2019. Un anunț în acest sens a fost făcut ulterior și de ministerul rus de Interne.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!