Război în Ucraina, ziua 171: Cinci morți în bombardamentul de la Donețk. Apelul autorităților din Energodar

economic

Directorul CNAM a demisionat. Locul lui va fi ocupat de vicepreședinta Curții de Conturi, Tamara Andrușca

12 decembrie 2018, ora 16:01
Distribuie:

Dmitrie Parfentiev a fost eliberat astăzi din funcția de director general al Companiei Naționale de Asigurări în Medicină (CNAM) de către membrii Guvernului, în baza cererii de demisie.

Astfel, la conducerea CNAM va veni Tamara Andrușca, ex-vicedirectoarea Curții de Conturi. Această candidatură a fost aprobată tot azi, de către membrii Executivului.

„Vreau să-i aduc mulțumiri domnului Parfentiev pentru activitatea sa la CNAM. Știu de ce pleacă din această funcție, pentru că a aplicat și participă la un alt concurs care este mai aproape de profilul lui”, a comentat premierul Pavel Filip.

Foto: Tamara Andrușca; sursa: ccrm.md

Tamara Andrușca este licențiată în economie. Anterior, a fost membră a Consiliului Concurenței, membră și prim-vicepreședintă a Consiliului BC Victoriabank S. A., directoare financiară la SRL „Prime Management”, directoare a Departamentului economic, ÎCS „Petrom-Moldova” SA; contabilă-șefă la „Tolkanneftegaz”, filiala „Askom-Grup”, Kazahstan; directoare economică/contabilă-șefă la „Tutun-CTC” SA; contabilă-șefă adjunctă la „Bucuria” SA ș.a.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram