/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Un incendiu s-a produs noaptea trecută într-un apartament din Chișinău! Un bărbat a murit

12 decembrie 2018, ora 09:39

Un bărbat a murit noaptea trecută, în capitală, după ce în apartamentul în care locuia s-a produs un indendiu. Cazul a avut loc în blocul locativ pe strada Matei Basarab nr. 5/4.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:35 minute.

„La fața locului au fost îndreptate patru  autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că într-un apartament de la nivelul trei a izbucnit un incendiu, iar  în interiorul apartamentului se afla un bărbat. Salvatorii au scos din odaia plină cu fum proprietarul apartamentului, un bărbat de 54 de ani, în stare inconștientă. Bărbatul a fost predat echipei Serviciului asistenței medicală urgentă care, ulterior, a constatat decesul persoanei”, informează IGSU.

În urma incendiului au fost distruse bunurile materiale din interiorul apartamentului cu suprafața de 20 m2.

Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior.

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc.

Potrivit datelor IGSU, pe parcursul anului 2018 în Republica Moldova s-au produs 1560 incendii în urma cărora și-au pierdut viața 104 persoane.

Foto: FB/Vasili Satulov

Foto: FB/Vasili Satulov

Foto: FB/Vasili Satulov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram