Un bărbat a murit noaptea trecută, în capitală, după ce în apartamentul în care locuia s-a produs un indendiu. Cazul a avut loc în blocul locativ pe strada Matei Basarab nr. 5/4.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 22:35 minute.

„La fața locului au fost îndreptate patru  autospeciale de intervenție. Ajunși, pompierii au stabilit că într-un apartament de la nivelul trei a izbucnit un incendiu, iar  în interiorul apartamentului se afla un bărbat. Salvatorii au scos din odaia plină cu fum proprietarul apartamentului, un bărbat de 54 de ani, în stare inconștientă. Bărbatul a fost predat echipei Serviciului asistenței medicală urgentă care, ulterior, a constatat decesul persoanei”, informează IGSU.

În urma incendiului au fost distruse bunurile materiale din interiorul apartamentului cu suprafața de 20 m2.

Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior.

Conform datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 20 situații de risc.

Potrivit datelor IGSU, pe parcursul anului 2018 în Republica Moldova s-au produs 1560 incendii în urma cărora și-au pierdut viața 104 persoane.

Foto: FB/Vasili Satulov

Foto: FB/Vasili Satulov

Foto: FB/Vasili Satulov

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!