/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

O femeie din Cantemir vorbea pe internet cu fiicele ei, iar la un moment dat s-a stins lumina. Dimineața a fost găsită moartă

missing
12 decembrie 2018, ora 14:30

O femeie din satul Vișniovca, raionul Cantemir, a fost găsită moartă, ieri-dimineața, în propria casă. Sătenii spun că seara, pe la ora 21, femeia ar fi vorbit pe internet cu fiicele ei care locuiesc în Chișinău, iar la un moment dat s-a stins lumina. Ea a ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat, iar dimineața a fost găsită moartă.

Poliția spune că a fost alertată în jurul orei 8:30, despre faptul că în acest sat a fost găsit cadavrul unei femei. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că victima are 68 de ani și pe corpul ei sunt semne de moarte violentă. Potrivit polițiștilor, femeia avea plăgi în regiunea capului, în urma loviturilor pe care le-a primit cu un obiect dur.

Victima locuia singură și era proprietara unui magazin din sat. Se pare că scopul făptașilor nu a fost să o jefuiască, or, polițiștii spun că din casă nu au dispărut obiecte sau bani. Totuși, toate circumstanțele omorului urmează a fi stabilite în cadrul urmăririi penale.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram