O femeie din satul Vișniovca, raionul Cantemir, a fost găsită moartă, ieri-dimineața, în propria casă. Sătenii spun că seara, pe la ora 21, femeia ar fi vorbit pe internet cu fiicele ei care locuiesc în Chișinău, iar la un moment dat s-a stins lumina. Ea a ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat, iar dimineața a fost găsită moartă.

Poliția spune că a fost alertată în jurul orei 8:30, despre faptul că în acest sat a fost găsit cadavrul unei femei. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că victima are 68 de ani și pe corpul ei sunt semne de moarte violentă. Potrivit polițiștilor, femeia avea plăgi în regiunea capului, în urma loviturilor pe care le-a primit cu un obiect dur.

Victima locuia singură și era proprietara unui magazin din sat. Se pare că scopul făptașilor nu a fost să o jefuiască, or, polițiștii spun că din casă nu au dispărut obiecte sau bani. Totuși, toate circumstanțele omorului urmează a fi stabilite în cadrul urmăririi penale.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!