Școala Sportivă Specializată de ciclism din Chișinău a fost dotată cu 11 biciclete noi și echipament special. 

Pentru procurarea bicicletelor și a încălțămintei speciale pentru practicarea ciclismului, din bugetul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării a fost alocată suma de 108 mii de lei.

„Ne dorim ca copii care frecventează școlile sportive să beneficieze de condiții mai bune de antrenament, de inventar corespunzător. În anul 2018, ministerul a alocat mai multe surse financiare pentru dotarea, dar și îmbunătățirea infrastructurii sportive, în mai multe școli sportive fiind efectuate lucrări de reparație. Ne propunem să continuăm acest proces de reabilitare și dotare și în anul următor”, a afirmat  în acest context secretarul de stat Radu Rebeja.

Școala Sportivă Specializată de ciclism este o instituţie de învăţământ extraşcolar din subordinea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. În prezent, școala este frecventată de cca 228 de copii.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!