/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Premierul Filip va fi audiat săptămâna aceasta în Parlament

missing
12 decembrie 2018, ora 14:48

Premierul Pavel Filip va veni cu un raport în Parlament vineri, când va avea loc ultima ședință a actualului Legislativ din sesiunea de toamnă, a spus președintele Parlamentului Andrian Candu. 

„Vineri se va încheia sesiunea de toamnă din acest an și îl vom avea în Parlament cu un raport pe premier și cu echipa sa”, a spus Candu.

Deputații vor reveni în ședințe deja după Anul Nou, mai exact, la începutul lunii februarie. Totuși, potrivit lui Andrian Candu, parlamentarii nu se vor aduna prea des în ședințe, pentru că atunci campania electorală va fi în toi și nu se dorește ca tribuna Legislativului să fie folosită pentru agitație electorală.

Deși vor continua să activeze până la sfârșitul acestei săptămâni, de la finele lunii noiembrie, deputații nu mai au dreptul să adopte legi organice.

Parlamentul actual a fost investit la 30 noiembrie 2014 și avut un mandat de 4 ani, într-o componență de 101 deputați.

Vezi și:

/VIDEO/ Retrospectiva mandatului: Unii deputații își încheie mandatul cu regrete, alții se laudă cu reușite

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram