/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Crima din satul Vișniovca: Cei doi tineri reținuți și-au recunoscut fapta și au povestit cu amănunte, cum au atacat victima

missing
13 decembrie 2018, ora 16:24

Cei doi tineri din satul Vișniovca, raionul Cantemir, reținuți aseară de Poliție, fiind suspectați de omorul proprietarei unui magazin din sat, și-au recunoscut vina pe deplin. În cadrul audierilor, bănuiții, unul de 14 și altul de 18 ani, au povestit polițiștilor în detalii cum au comis crima.

Astfel, potrivit Poliției, băieții au deconectat lumina de la contorul electric, iar când femeia a ieșit afară, aceștia au atacat-o cu o rangă metalică.

De asemenea, oamenii legii au găsit la ei, în cadrul perchezițiilor, pachete cu țigări și produse alimentare, care ar fi fost sustrase de bănuiți din magazinul pe care-l deținea victima. Alte bunuri valoroase sau bani indivizii nu au luat din casă.

Amintim că, în seara în care s-a produs crima, victima vorbea la telefon cu fiica ei din Chișinău, iar la un moment dat s-a stins lumina. Ea a ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat, iar dimineața a fost găsită moartă.

Deja aseară, Poliția i-a reținut pe cei doi suspecți. Ei riscă detenție pe un termen de până la 25 de ani sau chiar pușcărie pe viață.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram