Cei doi tineri din satul Vișniovca, raionul Cantemir, reținuți aseară de Poliție, fiind suspectați de omorul proprietarei unui magazin din sat, și-au recunoscut vina pe deplin. În cadrul audierilor, bănuiții, unul de 14 și altul de 18 ani, au povestit polițiștilor în detalii cum au comis crima.

Astfel, potrivit Poliției, băieții au deconectat lumina de la contorul electric, iar când femeia a ieșit afară, aceștia au atacat-o cu o rangă metalică.

De asemenea, oamenii legii au găsit la ei, în cadrul perchezițiilor, pachete cu țigări și produse alimentare, care ar fi fost sustrase de bănuiți din magazinul pe care-l deținea victima. Alte bunuri valoroase sau bani indivizii nu au luat din casă.

Amintim că, în seara în care s-a produs crima, victima vorbea la telefon cu fiica ei din Chișinău, iar la un moment dat s-a stins lumina. Ea a ieșit afară să vadă ce s-a întâmplat, iar dimineața a fost găsită moartă.

Deja aseară, Poliția i-a reținut pe cei doi suspecți. Ei riscă detenție pe un termen de până la 25 de ani sau chiar pușcărie pe viață.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!