/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

La noapte va continua să ningă, iar pentru weekend meteorologii prognozează deja lapoviță și ploi

missing
13 decembrie 2018, ora 15:06

La noapte va continua să ningă în partea de nord și în centrul țării, iar pentru ultimele trei zile ale acestei săptămâni meteorologii prognozează deja precipitații sub formă de lapoviță și ploi. 

Temperaturile aerului vor scădea până la -4… -6 grade Celsius, iar mâine ziua vor fi maxim +1… +3 grade Celsius.

Sâmbătă la nord și în centru sunt prognozate precipitații sub formă de lapoviță, iar la sud se așteaptă ploi. Noaptea, valorile termice ale aerului vor scădea până la -4… -6 grade, iar ziua se va încălzi până la +1… +3 grade.

Duminică, se așteaptă ploi la sud și în centru, iar la nord, lapoviță. Noaptea minimele vor ajunge la +1… -2 grade, iar ziua se va încălzi până la +3… +5 grade.

Săptămâna viitoare vremea se va răci ușor și sunt posibile ninsori slabe.

Urmăriți prognoza meteo constant, pentru a fi la curent cu toate actualizările Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram